Kategorier

SKUNK FRØ

Køb de bedste skunk frø her

Køb de bedste og billigste skunk frø online her fra Groudstyr.dk. Vi blev stiftet i Januar 2014, og vi bestræber os på at blive den bedste og mest servicemindede forhandler af skunk frø på det danske marked. Vi har over 125 strains af frø på lager, og vi kan skaffe specielle ønsker hjem.
 

Vi har selv en stor passion og erfaring med skunk frø, så vi ved, hvad vi snakker om. Du er altid velkomne til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Kontakt os på telefon 93 91 04 20 eller via mail på kontakt@cannabis-frø.dk.
 

KATEGORIER AF SKUNK FRØ

Vores kategorier af skunk frø:
Feminiserede frø: Feminiserede frø er fremstillet på en speciel måde, så man kun får hunplanter. Dette har mange fordele.
Regulære frø: Disse frø er fremstillet på en helt almindelig måde, og her er det ikke til at sige, om man får han- eller hunplanter. Her skal man være mere opmærksom på sine planter.
Auto-blomstringsfrø: Lille og hurtigt voksende plante, der går i blomst lige så snart, den begynder at vokse. God til nybegyndere.
Medicinske frø: Planter med et meget højt indhold af CBD (Cannabidiol), som har en god indvirkning på mange forskellige sygdomme. Vores medicinske planter har samtidigt et lavt indhold af THC.
Mix Pack’s:En blandet pakke frø.

AVLERE

Vi køber kun frø fra de bedste og mest anerkendte avlere i verden. Se udvalget af skunk frø her.


Kurv  

Ingen varer

0,00 DK Forsendelse
0,00 DK I alt

Kurv Til betaling

Tilbud

No specials at this time

Nyhedsbrev