K-Train - Green House Seeds

K-Train - Green House Seeds

Pakke med 5 stk. Feminiserede Frø

Flere detaljer

GHS-13

Tilgængelighed: På lager!

Nedsat pris!

239,20 DK

299,00 DK

-20%

GREEN HOUSE SEEDS - K-TRAIN:  GENERØS DUSØR PÅ OP TIL 700-800G/M²

Træd tilbage fra perronkanten, den tunge godstog last K-Train er på vej ind på banegården. Ved at koble op Trainwreck til OG Kush Greenhouse Seeds skabt et jernbanekøretøj, der udfører stort på jernbanerne i LST (Low Stress Training) og ScrOG. Men pas på udstødningen lugten af dette lokomotiv af en række - hvis du er bekymret for stinke læsserampe området til, så er dette nok ikke en strain for dig, fordi det er næsten overvældende, når vognene er læsset!

K-Train er egentlig ikke et eksprestog, men efter 9 ugers rejse tid for at nå til destinationen banegården, og du vil blive belønnet med en generøs dusør på op til 700-800g / m². Ude på de store store sletter, payload stiger markant - i slutningen af rejsen, i begyndelsen af oktober hver vogn kan bære en belastning på op til 1 kg. Efter tørring og hærdning anbefales det at forsegle de enorme og meget harpiksholdige grønne nuggets med deres overflod af appelsin støvveje i en lufttæt beholder, før distributionen ellers kan national transport sikkerhed agentur være i nakken på dig på ingen tid.

Efter levering af lasten kan du nyde den høje styrke af produktet. 22% af belastningen er THC, så du bedre nyde det i en behagelig stilling. Tag plads i en gyngestol, tage et par hårde sug og føl lykke effekten af en langvarig Indica oplevelse - alle de spændinger, der er bygget op på turen vil smelte væk og udvaske smerte som muskelafslappende effekt strømmer gennem din krop.

 

DETALJER:

Avler: Green House Seeds
Genetisk: Trainwreck x OG Kush
Type: Indica Dominant
Køn: Hunner / Feminiserede
THC/CBD Indhold: THC: 22,69% / CBD: 0,3%
Blomstringstid: 9 Uger
Høst Tidspunkt: Start Oktober
Inde/Udendørs Frø: Inde/Ude/Drivhus
Udbytte Inde / Ude: 800gr.m2 / 1000gr. pr. plante

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv din anmeldelse

K-Train - Green House Seeds

K-Train - Green House Seeds

Pakke med 5 stk. Feminiserede Frø

Skriv din anmeldelse

Kurv  

Ingen varer

0,00 DK Forsendelse
0,00 DK I alt

Kurv Til betaling

Nyhedsbrev